Jump to content

Welcome back

This is a new trip

Programare / Web Development / AMXX

Sign in to follow this  
Diverse articole si tutoriale despre programare

7 articles in this category

 1. [AMXX] Player demo in fiecare runda

  Teaser Paragraph:

  Acest plugin ofera posibilitatea administratorilor de servere Counter-Strike 1.6 sa porneasca demo automat pe fiecare jucator de pe server. Pluginul va executa comanda record la fiecare inceput de runda impartind inregistrarile dupa numarul rundei.

  Exemplu :

  In runda 1 vom avea fisierul round_1.dem

  Setari

  #define ON_HLTV //va initia record din eventul HLTV#define RESET_ON_RESTART //va reseta numarul rundei la restart/commencing#define STOP_ON_DEATH //va opri demo in momentul in care jucatorul moare
   
  • 1 comment
  • 355 views
 2. [AMXX] Anti XFakePlayers - Update

  Teaser Paragraph:

  Spre deosebire de pluginul curent care previne spamul oferit cu atata dragoste de niste copii fara viitor , acest plugin are acelasi comportament doar ca nu mai cere o parola in chat ci pur si simplu deschide un meniu si te in treaba daca esti om :) , ideea mi-a dat-o fondatorul mousesports dar nu am avut timp pana acum sa o aplic.

  • 0 comments
  • 2970 views
 3. [AMXX] Player Demo

  Teaser Paragraph:

  Cu ajutorul acestui plugin adminii pot face demo jucatorilor vizati , la sfarsitul demo-ului jucatorul este pus spectator si toti adminii online pe server sunt notificati prin mesaj in chat de acest lucru.

  Comenzi in consola :

  amx_demo NumeJucatoramx_stopdemo NumeJucator

  Demo-ul ruleaza 60 de secunde default dar timpul poate fi schimbat din cvar

  amx_demo_time

  • 4 comments
  • 1801 views
 4. Permite editarea temelor ipboard membrilor care nu sunt administratori.

  Teaser Paragraph:

  Zilele astea am primit un mesaj in care cineva ma intreba daca nu am nevoie de ajutor la modificarea temei folosita de forumul nostru. Bineinteles ca nu poti avea incredere in primul venit sa ii dai access la administratia comunitatii tinand cont ca default ip.board nu permite decat administratorilor acest lucru asa ca i-am intrebat pe baietii de la invisionpower daca este posibil acest lucru dar dupa cateva ore fara raspuns m-am plictisit si am luat codul la verificat .

  • 0 comments
  • 791 views
 5. [SEC] Prevent Duplicate SteamID

  Teaser Paragraph:

  A se citi inainte tutorialul Krond,

  http://www.krond.org/knowledgebase/100/Considerente-securitate-server-joc-2013-2014.html

   

  Acest plugin verifica SteamID-ul jucatorului care se conecteaza cu cele ale jucatorilor existenti pe server.

  Daca pluginul gaseste 2 jucatori cu acelasi steamID , acel jucator care se conecteaza va primi kick sau ban .

  Pluginul poate fi folosit doar daca aveti admini pusi pe SteamID.

  • 0 comments
  • 811 views
 6. Definirea variabilelor in PHP

  Teaser Paragraph:

  In PHP se pot face multe dar ca in orice aplicatie trebuie sa avem grija sa executam codurile corect , fara prea multe linii scrise care duc la un cod imens si la mai mult timp folosit la scrierea codului. In acest articol va voi explica modurile prin care ne putem *scuti* de prea mult scripting pentru acelasi rezultat.

  • 1 comment
  • 762 views
 7. Introducere in PHP

  Teaser Paragraph:

  PHP este unul din limbajele de programare folosite in crearea site-urilor si a multor aplicatii folosite global . In general este folosit pentru dinamism si automatizarea site-urilor dar are foarte multe alte intrebuintari , voi acoperi unele din ele in urmatoarele articole. Pentru inceput voi explica unele functii si comenzi banale folosite pentru a incepe sa creezi propria aplicatie/website , fara prea multe blabla-uri folosite de unele site-uri de tutoriale. Daca aveti cunostiinta in acest domeniu si observati vreo greseala va rog sa ma corectati.

  • 0 comments
  • 833 views
Sign in to follow this  
×