Jump to content

AdvanC3#DMG

Membri
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About AdvanC3#DMG

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/23/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locatie
  Timisoara

Recent Profile Visitors

550 profile views
 1. Nick:AdvanC3#DMG. Varsta:16. Rank-ul dorit:Moderator. Doresc rank-ul pentru ca:Sa-i ajut pe cei care au nevoie, sa-l pastrez "curat" sa nu se jigneasca/injure s.a.m.d Posturi pe forum:Le vedeti si voi... Activitate pe forum:Chiar daca n-am mai fost activ pe forum/server, am sa fiu de acum deoarece am avute alte treburi de rezolvat si nu dispuneam de timpul necesar. Mentiuni:Da.
 2. Nick:AdvanC3#DMG Varsta:16. Rank-ul dorit:Moderator. Doresc rank-ul pentru ca:Stergerea posturilor inutile,sanctionarea celor ce folosesc un limbaj neadecvat. Posturi pe forum:91 Activitate pe forum:Mare. Mentiuni:-
 3. Dragii Prieteni !

  Distractie placuta balerino;))
 4. Cum Iti Faci Un Cfg.

  Scuzama frate,data viitoare o sa dau copy/paste de pe googu,greseala mea.
 5. Cum Iti Faci Un Cfg.

  Pentru a crea propriul cfg este nevoie sa modificati fisierul existent config.cfg In el va puteti adauga diferite bind-uri si comenzi rapide pentru anumite taste. De ex:Pentru chat,puteti da binda o tasta cu mesaj rapid,gen:Fac defuse,acoperitima.
 6. Nick:AdvanC3#DMG Varsta:16. Rank-ul dorit:Moderator. Doresc rank-ul pentru ca:Stergerea posturilor inutile,sanctionarea useri-lor care nu respecta un model de postare,si la sanctionarea ce-lor care folosesc un limbaj vulgar. Posturi pe forum:70. Activitate pe forum:Mare. Mentiuni:Nu.
 7. Muzica De Fundal In Counter Strike 1.6

  Bun tutorial,dar banuiesc ca se stia sa se puna...
 8. Foarte Tare Noul Forum.. Felicitari.

  Tu ai merita warn:)))
×