Jump to content

KTN # BaJeNNNac

Membri
 • Content count

  44
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

KTN # BaJeNNNac last won the day on November 6 2016

KTN # BaJeNNNac had the most liked content!

Community Reputation

36 Neutral

About KTN # BaJeNNNac

 • Rank
  Immortal
 • Birthday 08/31/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locatie
  Buzău
 • STEAM
  [KTN] # BaJeNNNac !

Contact Methods

 • Yahoo
  valinHo_kTn94
 • Skype
  ktn.bajennnac

Informatii jucator

 • A.K.A.
  Băje

Media

 1. Băi omule , ai beneficiat de această funcție.. ți-a fost scoasă la rugăminte mea de către un administrator întrucât nu ești compatibil cu aceast privilegiu .. așa cum uleiul nu se va amesteca niciodată cu apa .. simplu ca bună ziua! NU recomand să fi iarăși promovat , adus din nou la gradul de MODERATOR , ce ai acum e suficient și poate ceva mai mult! Urăsc modul în care faci lucrurile , poate din prea multă dorință de afirmare de a ajunge acolo sus , în loc s-ă alegi "urcatul pe scări" precum toată lumea tu "alegi liftul" .. deci , urât! Dovadă: https://imgur.com/a/W298t Mă bucur că mai luat drept exemplu , la anumite subpuncte din cererea ta dar asta se numește plagiat.. nu știu dacă e un sâmbure de adevăr în ce "ai împrumutat" să fie valabile pt tine . Toleranța își are rostul la omul care îmi arată sau inspiră un respect RECIPROC , deci nu e cazul tău .. Alege să fi simplu , diferit în tot ceea ce faci .. Atragi empatia multora , printre care și a mea ( deja) cu acest mod de a avansa "pe repede-înainte" cu diferite mijloace sau tehnici ce le aplici! - Te atrage "albastrul" , știu .. ai o slăbiciune pt asta! Din păcate anul ăsta moșul a trecut , nu ai fost cuMINTE ! Îmi cer scuze dacă anumite : cuvinte , propoziții or fraze dau dovadă de un limbaj sau comportament licențios , e una din rarele ocazii în dreptul căruia fac parte.. Astea fiind spuse , SUCCES
 2. Muzica De Revelion!

  Dacă omul are instalația electrică făcută din fier de 6 , posibil să-i reziste!
 3. Cerere Grad

  Nu înțeleg de ce s-a deschis din nou cererea, Juice nu pot să cred că te-ai legat de un asemenea motiv! Spre exemplu, eu, nu cunosc pe nimeni din staff-ul actual, nu cunoșteam și aici fac referire la ADMINISTRATORI de pe CSTRIKE, și uite unde am ajuns datorită lor. Și nu din cauza faptului că cea ce am obținut a fost pe PILE/PRIETENI ci din prisma altui fapt. -- Dacă bați la o ușă și nu ți se deschide îți garantez că nici a doua oară nu o să se întâmple, ba din contra vei atrage empatia celorlalți cu insistența de care dai dovadă. ** Diplomația, caracterul, atitudine și modul în care te exprimi dacă erau în regulă până acum, zic eu, primeai funcția cu siguranță dar încă mai e ceva de lucru la acest " tot ". ** Cu părere de rău, votul meu nu îți este favorabil deci ca urmare sunt CONTRA acestei " contestaţi " în totalitate. Salutări!
 4. [Cerere Acces]

  Nu te cunosc, nu am interacționat cu tine, dar văd că ai sprijinul anumitor persoane care dau garanţi că te vei descurca cu noua funcție dacă o vei primi. Succes în obținerea ei!
 5. Cerere Grad

  Sper să te alegi cu gradul dorit, vedem cât și cum cântărești în ochii celor care îți pot oferi cea ce-ți dorești!
 6. Cerere Moderator.

  De secțiunea voastră se ocupă deja anumite persoane , cele cu acces , manageri de server și un administrator , Vigoni! Nu cred că o să-ți fie data spre moderare această secțiune întrucât nu cred că duce lispa de astfel de persoane! Poți încerca în altă parte, pe alte secțiuni. Succes.
 7. Drop Frame

  Ce placă video ai , NVIDIA , e integrată? Ai încercat să dezinstalezi/instalezi steam-ul? Dacă ai placa de care am specificat mai sus, vezi că toate opțiunile din 3D trebuiesc să fie toate la valoare OFF , tot cei acolo!
 8. Uitati Noul Meu Cod!

 9. 1. Nume: Vali 2. Vârstă: 22 3. Primele 5 cifre din CNP: 1940831 4. Y!M Messenger: valinHo_kTn94 5. Experiență în moderare: Sunt ceva luni , lipsa de experiența nu e o problemă! 6. Cu ce poți ajuta, dacă ve-i fi acceptat?: Pot ajuta cu orice , atâta timp mi se cere ajutorul și bineînțeles în baza cunoștințelor și experienței dobândite până la momentul actual! 7. Ce subforum dorești să moderezi ?: Forumul e mare, e destul loc! Nu am un loc anume , dar pot fii omul care s-ă acopere golul la momentul portivit când toți ceilalți sunt ocupați .. ș.a.m.d ! Așteptăm verdictul , dacă majoritate voturiilor nu v-or fi favorabile nu e nici-o problemă ! Mai sunt câteva chestii din regulement care nu sunt în totalitate îndeplinite în momentul de față, dar m-ă bazez pe umerii persoanelor care sunt în măsură să-și spună o părere! Salutări .
 10. A Fost Repus Certificatul Ssl

  Foarte bine, ești conștiincios , muncești se vede că ești însurat! )
 11. Problema Forum

  Am observat și eu același lucru , este la toți nu doar la câțiva dar probabil se crede că e ceva minor și nu a captat atenția cuiva care poate rezolva chestia asta! Mai bine apesi FORUM și e mai ok , este "echivalentul"HOME`ului , zic eu!
×