Jump to content

Aim.dll

Membri
 • Content count

  97
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Aim.dll last won the day on August 23 2017

Aim.dll had the most liked content!

Community Reputation

84 Moderate

About Aim.dll

 • Rank
  Membru
 • Birthday 10/27/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locatie
  Suhl / Germania
 • STEAM
  Aim_dll27

Informatii jucator

 • A.K.A.
  Aim.dll

Media

Recent Profile Visitors

1080 profile views
 1. Rider ? Se mai intampla ceva cu pgl-ul ? :))

  1. Show previous comments  2 more
  2. ☼ DaRiUs_HnS ♂
  3. Aim.dll

   Aim.dll

   Spune ceva.. :)) lasa smiley-urile ironice 🤣

  4. ☼ DaRiUs_HnS ♂

   ☼ DaRiUs_HnS ♂

   Daca vrea si rider sa facem posibil sa da. Daca nu eu ma multumesc daor sa pun un boost la zm ala ...

 2. O duminică plăcută dragilor ! ☺

  1. rider

   rider

   Multumim. Te invit la o apa plata :)

    

  2. ☼ DaRiUs_HnS ♂
  3. Aim.dll

   Aim.dll

   A fost o duminica cu bere , rider :))

 3. Sper să redeschizi si pgl-ul! Ma poti contacta daca pot ajuta cu ceva ... sti la ce ma refer. Succes 😊

  1. Show previous comments  1 more
  2. Aim.dll

   Aim.dll

   Cu orice.. :))

  3. Aim.dll

   Aim.dll

   App , cand poti intri pe discord 😊 . Ti-am si lasat mesaj acolo.

  4. ☼ DaRiUs_HnS ♂

   ☼ DaRiUs_HnS ♂

   Trebuie facuta sedinta de partid :) 

 4. Schimbare Nick

  Stiu cum pot face asta, Darius. Daca era nu mai faceam cerere ,daca doream asta!! Respect momentan regulamentul . " Imi pot schimba nick-ul zi de zi ( daca tot am acces ) ?! " Edit darius: ti-l poti schimba am impresia de 6 ori pe luna.
 5. Schimbare Nick

  Nick actual : Aim.dll Nick dorit : k1du ;x Motivul schimbarea nick-ului?: Acesta a fost nick-ul vechi , si doresc din nou sa am acest nick. Timp de la ultima cerere : Nu a fost alta cerere
 6. Setari De Baza Cs 1.6

  S-a rezolvat cu un edit Va salut
 7. Clar Pentru Dica 😂voi Ce Spuneți?

  Tine-ti hormonii in "lesă" Dariuse Cum ne place tuturor , ai vrut sa spui ? DiNaMiC^EvoLuTiOn: Da!
 8. Pariuri Sportive

  @Damon , @rider , @madalinux ?! ....... cat ghinion sa am ?!
 9. Setari De Baza Cs 1.6

  Asa e cand stai prin concedii medicale
 10. Setari De Baza Cs 1.6

  Salut , va postez ceva setari de baza Counter-Strike 1.6 ( Steam si Non-Steam ) Valabile pentru Steam / Non-Steam : cl_cmdrate 101 cl_dynammiccrosshair 0 cl_lw 0 cl_mousegrab 0 cl_updaterate 101 cl_wheater 0 ( opreste ploaie , si ajuta la cresterea fps'ului ! ) developer 1 ex_interp 0.01 fps_max 101 fps_override 0 gl_ansio 0 gl_vsync 0 hisound 0 ( scade calitatea sunetului , si ajuta la cresterea fps'ului ! ) hud_centerid 1 huds_fastswitch 1 m_filter 1 * Doar daca detineti Mouse OPTIC , ci nu LASER ! m_rawinput 0 m_graph 3 m_graphpos 2 mp_decals 2 ( nu se mai vad spray-urile , sangele sau gloantele pe pereti , ajuta la cresterea fps-ului! ) rate 25000 r_decals 2 ( se foloseste impreuna cu mp_decals ) sys_ticrate 10000 O mica imagine sa va indice semnificatia rate , cmdrate , updaterate ! cl_updaterate : Specifica numarul de update-uri pe secunda , cerute de catre 'player' de la server ! cl_cmd_rate : Specifica numarul de update-uri pe secunda , pe care 'playerul' doreste sa le trimita la server ! cl_rate : Este un cvar devenit inutil , permitant 'playerilor' sa limiteze traficul facut intre ei si server ! ex_interp : Specifica intarzierea cu care informatia primita de la server este vizibila si pe monitorul unui client , valorile posibile fiind intre 0.009 ( o intarziere de 9 ms ) si 0.1 ( o intarziere de 100 ms ) , insa valoarea minimia folosita de catre un 'player' depinde de numarul de update-uri cerute de la server ! fps_max , fps_modem : Aceste cvar-uri sunt folosite pentru a limita numarul maxim de frame-uri pe secunda ( FPS ) pe care le poate avea un client. Launch Options ( Steam ) : -noforcemaccel -noforcemspd -noforceparms -freq 75 +ex_interp 0.01 -nomsaa -nofbo Tutorial scris de mine! ( Diferite surse )
 11. Pariuri Sportive

  Poate a-ti fost mai inspirati ca mine )
 12. [Tutorial] Ce Semnificatie Au Literele Unui Admin

  Stii ca nu e la voi postat , nu ? ) Hai te-am salut !
 13. PRO si de la mine! Mult succes iti doresc !
 14. Nu totul se bazeaza pe minimul de posturi ! De la mine ai iarasi un CONTRA , si in urma vizualizarii a ceea ce a postat si Baje , consider ca nu esti capabil de a fii Moderator , din moment ce copiezi pe cineva.. Si nici nu prea am vazut pe forum pe undeva sa intervii si sa aduci un mic beneficiu unui topic , sau sa incerci sa alungi "spiritele rele" Bafta pe viitor. Si un calduros La Multi Ani !
 15. Sugestie Scop Umanitar ?!

  Lasa-ti polemiciile la o parte ! Epi !? E vorba de niste haine / jucarii / obiecte ...ce unii nu au nevoie. Nu neaparat de donat bani !! E vorba sa fim oameni pentru oameni , si sa apreciem ce avem in zilele noastre , si ceea ce altii nu vor avea poate niciodata. Nu e ceva greu de trimis niste haine , o jucarie luata cu 3 lei , o pereche de ciorapi cu 2-3 lei , si pusi prin posta. Sper sa avem ceva actiune. Eu unul am si colegi aici ce sunt de acord sa ajute. O seara faina colegi dragi ! Si Sarbatori Fericite tuturor !! @SI ASA DIN CATE OBSERV , NU E PREA MARE AGITATIE PE AICI. DECI NU IMI FAC PREA MULTE SPERANTE Am decis sa inchid acest topic! Totul este in zadar...
×