Jump to content

AsphalT

Membri
 • Content count

  74
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AsphalT last won the day on February 12 2017

AsphalT had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

2 Followers

About AsphalT

 • Rank
  Membru
 • Birthday 09/29/2000

Contact Methods

 • AIM
  -
 • MSN
  -
 • Website URL
  https://www.cstrike.net/forum/index.php/user/3885-asphalt/
 • ICQ
  -
 • Yahoo
  -
 • Jabber
  -
 • Skype
  Vergi 17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locatie
  Rosiori de Vede
 • STEAM
  Vergi19
 1. [Tutorial] Problema Rezolutie "out Of Range"

  Eu am patit asta de 2 ori,prima data am schimbat windows-ul,apoi iar am patit-o,si nu am mai vrut sa-l schimb! Am luat-o si eu pe bajbaite pana am nimerit ceva! Si poc,s-a dovedit ca am rezolvat! Tutorialul e postat pentru a va rezolva problema in caz ca vi se intampla,sa nu re-instalati windows-ul din nou ca mine!
 2. Ce Melodie Ascultati?

 3. No Limits

  corect! dar trailer-ul e oarecum perfect pt incepatori,adica stiu exact la ce sa se astepte
 4. Salut! Dupa cum spune si titlul,am sa va prezint rezolvarea problemei de rezolutie numita "Out Of Range"! Drept urmara,sa incepem: Problema este de la monitor, respectiv de la setarile jocului. Monitorul tau nu suporta acea rezolutie,drept urmare, nu o poate afisa.Rezolvare: --->>> intrii in Start -> Run -> regedit --->>> intrii in HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Valve -> Half-Life -> Settings --->>> dublu click pe setarea ScreenWidth, click pe decimal apoi bagi in casuta 800 si dai ok --->>> dublu click pe setarea ScreenHeight, click pe decimal apoi bagi in casuta 600 si dai ok --->>> poti inchide regedit. Ar trebui ca acum sa poti intra in CS fara nici o problema! Iti setezi rezolutia dorita si aia e,poti juca linistit de parca nu s-ar fi intamplat nimic! Ms ca ati aruncat o privire si ca poate v-a fost de folos!
 5. Ce Melodie Ascultati?

 6. No Limits

  Need For Speed No Limits Official Trailer
 7. [Tutorial] Ce Semnificatie Au Literele Unui Admin

  amx_teammenu e pe flagul "u" si mai exact ADMIN_MENU este pe acel flag! "Flagurile: 'M-N-O-P-Q-R-S-T' -> Nu au comenzi specifice AmxModX, ele sunt folosite in pluginuri ca fiind litere de acces pentru anumite comenzi sau privilegii." EDIT: Depinde si de addons Darius!Si de ce vrei tu sa pui pe acele flaguri!
 8. Flagurile default ale AmxModX sunt urmatoarele : A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, (Z = USER, NON ADMIN) Ce semnifica literele de mai sus, ce accese au ele, si cum le poti folosi intr-un plugin AmxModX: Flagul 'A' -> semnifica imunitatea, adminii care il au nu se pot aplica comenzi asupra lor Flagul 'B' -> semnifica rezervare de slot, adminii care il au se pot connecta pe server atunci cand el este paroape full (23/24, 31/32, etc) Flagul 'C' -> este litera de acces pentru comanda amx_kick Flagul 'D' -> este litera de acces pentru comezile amx_ban, banip, addban, unban Flagul 'E' -> este litera de acces pentru comenzile amx_slap si amx_slay Flagul 'F' -> este litera de acces pentru comanda amx_map Flagul 'G' -> este litera de acces pentru comenzile amx_cvar (ex : amx_cvar sv_unlag 1) si pika! Flagul 'H' -> este litera de acces pentru comanda amx_cfg Flagul 'I' -> este litera de acces pentru chatul adminilor (amx_chat, amx_say, amx_tsay, etc) Flagul 'J' -> este litera de acces pentru comanda amx_vote (amx_votemap, voteban) Flagul 'K' -> este litera de acces pentru comanda amx_cvar sv_password Flagul 'L' -> este litera de acces pentru comenzile amx_rcon Flagurile: 'M-N-O-P-Q-R-S-T' -> Nu au comenzi specifice AmxModX, ele sunt folosite in pluginuri ca fiind litere de acces pentru anumite comenzi sau privilegii. Flagul 'U' -> este litera de acces pentru meniuri (ex: amx_banmenu, amx_kickmenu)! Sper ca v-a fost folositor acest Tutorial pentru a sti ce semnifica fiecare litere a unui admin! Succes la adminat!
 9. Ce Melodie Ascultati?

 10. Fifa 07

  Discutii despre FIFA 07! Spre exemplu: Poze cu scorul dvs. dintr-un meci Poze cu Echipa dvs. preferata Poze cu Lotul tau Ultimele update-uri Noile patch-uri Metode de jucat online Probleme intalnite in joc Buguri pe care nu le stiti sau daca aveti nevoie de ajutor sa le faceti In general,discutii despre FIFA 07!Probleme,ajutor,rezolvari......etc....
 11. Transferuri Fotbal!

  Buna tuturor!Astazi am decis sa fac un nou topic numit Transferuri! La ce se rezuma acest topic: - orice membru al comunitatii poate posta in acest topic - fara 2x post - pentru ca e facut de astazi acest topic,nu se vor accepta posturi cu tranferuri din iarna/vara anului trecut,doar de la data de 01.01.2017 se accepta posturile - transferurile trebuie sa fie facute official,nu de genu "maine poate il luam pe Ronalda sau am facut o oferta pentru Bale",NU,official,echipa x l-a luat pe jucatoru y - transferurile nu trebuie sa fie neaparat din Romania,ci din toata lumea - fara chestii de genu "echipa x e proasta pentru ca l-a vandut pe jucatoru y" - fara postari identice! - fara chestii de genu "degeaba a venit la echipa asta,ca e praf etc........" - intr-un reply merg maxim 3 transferuri trecute - aveti un model,respectati-l,Succes! Acest topic este facut pentru distractia unora,pentra a face posturi,pentru iubitorii de fotbal etc.......... Mai jos aveti un Model despre cum ar trebui sa arate un reply: Nume jucator: Varsta: Pozitia in teren: (portar,fundas,mijlocas,atacant) Fosta echipa: Noua echipa: Suma de transfer: (daca e cazul,unii jucatori pleaca liberi de contract sau alte motive) Durata contractului: (daca e cazul,unii jucatori au contracte pe o perioada nedeterminata) Salariu: (optional,doar daca e cazu) Alte detalii: (optional) Exemplu: Nume jucator: Julian Draxler Varsta: 23 ani Pozitia in teren: Atacant Fosta echipa: VfL Wolfsburg Noua echipa: Paris Saint-Germain Suma de transfer: 36 milioane euro Durata contractului: 4.5 ani Salariu: --- Alte detalii: Produs al lui Schalke, Julian Draxler a fost cumpărat de Wolfsburg în schimbul a 36 de milioane de euro. Are 33 de partide şi cinci goluri în Bundesliga pentru "lupi", cu care a mai avut contract până în 2020.Germanul are şi 27 de meciuri şi trei goluri pentru naţionala Germaniei, pentru care a debutat în 2012.
 12. Ce Melodie Ascultati?

 13. Ce Post De Radio Asculti?

  -> Numele Radioului: Radio 21 -> Link: http://www.radio.org.ro/21/
 14. Ce Melodie Ascultati?

  https://www.youtube.com/watch?v=CanAuizYjOI
×