Jump to content

Information

Group

Membri

Content Count

623

Birthday

05/26/1999

Last visited


Joined

 1. Bastianu "xNk"

  Reclamatie Salejeanu

  Din ce am vazut astazi, el a scris in chat cum ca se lasa de server, vrea sa isi dea contul pe gratis, ba chiar a si scris parola de la cont in chat. Propun verificarea logurilor iar daca parola care a dat-o a fost cea reala, contul sa ii fie resetat la 0/inchis. Cat despre partea cu limbajul, este cuminte de fata cu adminii, insa cand adminii nu sunt online, se pare ca nu e un ingeras. Ai facut bine cu pozele, felicitari. 👍👍
 2. Bastianu "xNk"

  Cerere grad Int3rne7

  Personal nu am vazut prea multa activitate in chat din partea ta. Insa din moment ce nu ai cauzat probleme si esti un jucator mai vechi primesti un PRO de la mine. Succes.
 3. Bastianu "xNk"

  UBDATE KNIFE

  Ideea de a adauga mai multe cutite la dispozitie pentru jucatori este buna, insa sa incercam sa nu deviem de la termenul de "cutit" spun eu Cauta mai bine si vei gasi cutite cu modele foarte tari.
 4. Bastianu "xNk"

  Cerere admin xNk

  Nick: xNk Varsta minima 16 ani: 19 Gradul dorit?: Un grad cu care sa pot sa schimb harta la nevoie. Ore jucate (minim 20) : 5 Ai citit regulamentul ?: poate Experienta amxmodx : am Experienta coduri(wall/aim/etc) : am De ce vrei gradul cerut : Sa pot sa schimb harta la nevoie
 5. Bastianu "xNk"

  Vrem Inapoi Zm.cstrike.net

  Vrem zm inapoi !
 6. Bastianu "xNk"

  Cerere [Moderator]

  Imi pare rau dar nu te cunosc inca. Contra
 7. Bastianu "xNk"

  Cerere Moderator

  Am concurenta cu madalin deja... ( don't wish pls ) Contra .
 8. Bastianu "xNk"

  Cerere Grad

  Aici este sectiunea pentru cereri rank forum, nu pentru admin . Daca vrei sa ceri admin pe unul din servere fa o cerere la sectiunea potrivita, ma gandesc ca pe pgl vrei admin : PGL : http://www.cstrike.net/forum/index.php?/forum/51-pglcstrikenet/ Si hacker, nu ai voie sa raspunzi la cererile de rank/admin daca nu ai !
 9. Bastianu "xNk"

  Cerere Moderator

  Nick: EcceHTyku Varsta: 16 Rank-ul dorit: Moderator Doresc rank-ul pentru ca: Imi doresc mult sa moderez comunitatea asta Posturi pe forum: 537 cu asta . Activitate pe forum: Zilnica ( intru de multe ori ) Mentiuni: Sper sa ma acceptati de data asta .
 10. Unde doresti sa activezi ? : Facebook Ai timp sa te ocupi de categoria aleasa ? : Da
 11. Bastianu "xNk"

  Cerere Rank - Moderator

  Nick: xNk Varsta: 16 Rank-ul dorit: Moderator Doresc rank-ul pentru ca: Sa pastrez forumul curat! Posturi pe forum: 200 Activitate pe forum: In fiecare zi Mentiuni: Nu vreau sa vad chestii gen " Suntem destui acum " "Ne descurcam " si alte scuze... ---Edit--- Mda...alte motive nu aveti ... daca credeti ca sunteti destui , bafta. Cer T.C + Cerere Respinsa
 12. Bastianu "xNk"

  Cerere Rank - Moderator

  1. Nick : xNk 2. Varsta : 16 3. Rank-ul dorit : Moderator 4. Doresc rank-ul pentru ca : Pentru a pastra forumul curat ! 5. Posturi pe forum : Le vedeti voi )) 6. Activitate pe forum : In fiecare zi , minim de 2/3 ori pe zi . 7. Mentiuni : Andale , Andale BoY Andale !!!

Community Reputation

Bastianu "xNk" last won the day on May 27 2016

Bastianu "xNk" had the most liked content!

145 On his way up

Profile Information

 • Gender
  Male

Informatii jucator

 • A.K.A.
  xNk

Recent Profile Visitors

3448 profile views
×