Jump to content

McTOP

Membri
 • Content count

  101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

McTOP last won the day on April 23 2014

McTOP had the most liked content!

Community Reputation

23 Neutral

About McTOP

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • STEAM
  TheNub !# LeMeuxD

Contact Methods

 • Yahoo
  Lemeu_xd
 1. Programe Pentru Pc !

  Ca sa adaugi cel ramas liber -> Click dreapta pe my computer (Manage/Gestionare) - > Disk Management/Gestionare disk -> Spatiul care nu este pus o sa-ti apare cu gri,cel pus cu albastru .Dupa e simplu ori il pui intr-o partitie creata ca sa-ti fie mai usor ...(Cu shrink volume ) si tre sa urmezi niste pasi dupa ce ai adaugat acolo spatiul ce il mai aveai , sau exista programe pe internet ce te-ar putea ajuta sa faci cealalta varianta,dar nu o prea recomand . ;D Depinde si de windows
 2. 1. Nume:Claudiu 2. Varsta:17 si jumate safu' 3. Primele 5 cifre din CNP:1990802 4. Y! Messenger:claudiu_valy08 5. Experienta in moderare: Ehehe,este ea pe aici 6. Cu ce poti ajuta, daca ve-i fi acceptat?: Pai,depinde aici de treaba in care va bagati,poate ma bag si eu man 7. Ce subforum doresti sa moderezi ?: Servere Counter-Strike / Counter-Strike : Global Offensive / Discutii PS : Gues who's back !
 3. Ciudata Mai E Engleza :)))

  Si prin asta ar trebui sa demonstrezi prostia ta ,este ?
 4. Am mult timp liber si ma voi ocupa .
 5. Nosferatu :))

  Un joc vechi ,interesant dar naspa in acelasi timp .
 6. Nick:McTOP Varsta:16 jumatate. Rank-ul dorit:Moderator . Doresc rank-ul pentru ca:Am revenit in comunitate cu scopul de a face ceva bun si cum trebuie,sa inchid/mut/sterg/modific din topice unde nu e/ unde e nevoie,sa ajut playerii cu link-uri sau restul ,fara a fii sanctionat de vreun alt moderator sau owner . Posturi pe forum:145 Activitate pe forum:De acum in colo bineinteles. Mentiuni:Odata cu cresterea in varsta,am inceput sa-mi dau seama unde greseam si n-o sa-mi mai repet greselile vechi. Ps: I'M BACK MA' FRIENDS !
 7. Nick:LeMeuxD Varsta:15 Rank-ul dorit:Moderator Doresc rank-ul pentru ca:Sa fac curatenie unde sunt topicuri aiurea deschise /sa sterg unde se face multi-post/ sa le mut la sectiunile corecte in caz de sunt puse gresit Posturi pe forum:109 Activitate pe forum:Cand nu-s la scoala. Mentiuni:Astept pareri.
 8. Triburile/tanki Online

  http://www.triburile.ro/index.php ->Joc strategie,vechi.http://tankionline.com/en/ Cu tancuri ->Le evoluati jucand sau bagati bani:)) 2)Are are )
 9. Concurs!

  Nick: -kB-[aH]McTOP Vot 12.02.2014 Vot cs 12.02.2014 Vot uwc 11.02.2014 + nr vot 130 --------------------------------------------------------------------
 10. Poze Funny

  ).
 11. Daca Am Promis Ca Dau Ceva De Baut ,dau:))

  Post1 : ). Post2 : Ehe:)) Mai am. ) Post3: ). Post4:Cum sa nu trebuiasca:)) O sa munciti fara minte 2 saptamani.:-s
 12. Nick:Nos^3D Varsta:15 Rank-ul dorit:Moderator sau Moderator Global Doresc rank-ul pentru ca:Sa sterg/inchid/mut unele topicuri facute gresit/fara rost Posturi pe forum:48 Activitate pe forum:Aproximativ nonstop.(Exceptand partea cand sunt la scoala) Mentiuni:Astept pareri.
 13. Cum V-Ati Petrecut Revelionul!\?

  eh;))
 14. Cum V-Ati Petrecut Revelionul!\?

  Am inchiriat un local cu vreo 20 de prieteni de la ora 1 si pana la 5 ,ne-am rupt toti ) De la rap si hip hop am ajuns sa bagam populara si sa dansam ). Pe scurt foarte tare frate:)) Am venit acasa mut;)) Ps:Noi care nu ascultam populara:))
×