Jump to content

Pro

Membri
 • Content count

  192
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Pro last won the day on October 12 2015

Pro had the most liked content!

Community Reputation

23 Neutral

About Pro

 • Rank
  Membru
 • Birthday 09/20/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Locatie
  Iasi
 • Interests
  Gaming
  Edit 4/8/2017 - Anime
  Discord: NucăDeCocos #1251
 • STEAM
  veveritapro

Contact Methods

 1. Incearca Sa Nu Razi :)))

  =))))))
 2. Problema Cs :d

  Daca reinstalezi windows pt cs.. Da pana acu nu aveai problema asta.Ai instalat ceva nou sau editat prin registry?.. E ceva nou asta.. Si asigur e de la lag sau multe programe deschise(care fac lag) Ai incercat sa schimbi rezolutia?.. Sau cv setari in consola?
 3. Problema Cs :d

  Te-o scos o data sa inteleg.Incearca a 2-a oara sa te conectezi si spui daca merge.Incearca si daca iti apare chestia aia de vro' 10 ori lasi aici mesaj.(adica sa persiste) Mai inchide din aplicatii, skype, torrent, browser.
 4. Transformice

  Dragonystan ) bine zis B.U.F.F(P.S rider, buff intra pe contu lu KAHAL).Nu ma laudam, ca nu eu am dat 50e pe un joc lol...(buff i-o cheltuit banii de mancare lu taicasu pt tfm la cat o bagat l-o lasat in paguba cu peste 100 de lei) =)))))) Da ma era bun?Eu nu tin minte asa, dar nu stateam ca el pe la 2 noaptea sa joc soricei... =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 5. Bazooka - Primu' Foc

  ... bad song
 6. Transformice

  Stai Stai stai ca iti arat imediat cateva poze ale mele ca soarec )
 7. [Solved]League Of Legends(Lol) Bug

  Hum?... ciudat.Eu am aceasta eroare de cand am schimbat din windows 7 in xp inapoi, si doar inainte am folosit tot LoL.Nu stiu chiar deloc aceasta eroare, sau bugurile ce iti apareau.Aceeasi viteza de net am avut-o mereu, nu este de la internet. Mai incerc o data si dupa reinstalez jocul, singura solutie.Cel mai mare rahat este ca la mine cand reinstalez jocul dureaza peste 3 ore, jocu ocupa mult.Cel mai mult ocupa patcherele alea... lasa-ti topicul deschis va rog pana spun ca am rezolvat sau ceva... Windows update nu dau, ca imi apare nu stiu eu ce rahat de genuide si merge mult mai greu.Oricum am antivirusu activat mereu, deci detecteaza daca am virusi, e un antivirus calumea .Bafta sa rezolvi problema chosen Si serios reinstaleaza jocu ca altfel nu iti merge wtf ) Lasi acolo jocu si tu sa nu ai treaba joci cs ceva =)) Bun bun bun, am gasit problema.Faceti ca mine: 1.Deschideti internet explorer. 2.Dati la Tools=>Internet options=>Advanced. 3.Dati jos jos, la Security. 4.Debifati "Use SSL 2.0" si "Use SSL 3.0" si bifati "Use TSL 1.0" 5.Inchideti si redeschideti LoL. 6.Bucurati-va de joc! (Am gasit rezolvarea pe site, alegand printre ele.Chose, incearca sa faci ca mine si tu) T.C
 8. Transformice

  Si cu spini =))
 9. Transformice

  Nu pt urechi sa am un coif pe cap pe orice culoare vreau ) Vrei o poza?=))
 10. Luis :)))

  )))
 11. Transformice

  ) am fost star pe transformice stateam 14/24 si jucam sa fac 15-20k branze si 2-3k fs-uri(cei care au jucat mai mult de 5 minute stiu ce zic) si am si donat =)) mai am contul inca.Cred c'o sa il vand mama ce fain a fost inainte =)) No B.U.F.F?
 12. Imi tot da o eroare "Nu s-a putut face conectarea la server(incercarea 1,2,3) si nu au mers majoritatea solutiilor de pe internet, am cautat cateva ore bune si nu am gasit.Am jucat si inainte pe windows xp si windows 7, dar de data asta e ceva ciudat... Am incercat sa opresc si sa pornesc netul, sa ii dau flush prin cmd, sa "reinstalez" o parte a fisierelor, sa deschid si internet explorer in timp ce ruleaza, dar nu, bugul tot apare.Internet am, antivirusul nu se "atinge" de joc, firewall (cred) este oprit.Idei? Chose ma poti salva acu? ) <= (poza cum arata dupa "incercarea 1,2,3")
 13. Metin2.ro

  Inca joc de 3 luni si tot praf is =)) mai ales dupa ban... ba aveam un fms+6 pgm 25 mob fatala+3... saracu
 14. Like A Boss

  Asta este sau mi se pare mie cu tenta pornografica?Not funny..
 15. Cel Mai Atre Jaf :))

  =)))))
×