Jump to content

Welcome back

This is a new trip

Sign in to follow this  
Bastianu "xNk"

O Luna De Invoire Pentru ...

Recommended Posts

Dupa cum scrie si in titlu, m-am decis sa rezolv odata pentru totdeauna problema cu notele de la scoala. Pedeapsa accea am rezolvato insa vreau sa muncesc si sa trag din greu ca sa ma scot pe semestrul asta, iar daca stau putin sa ma gandesc asa voi face in fiecare semestru de acum incolo. Am note destul de rele la unele materii datorita timpului pentru care poate unii stiti: videoblogging + editing . Nu este doar asta, mai sunt si alte lucruri care includ tot scoala si viitorul meu. Am alocat cat de mult timp am putut ca sa ma joc cs pe serverele comunitatii .Poate in curand voi dori sa ma apuc si de un sport caci m-am lasat acum ceva timp. Poate imi voi deschide si o pagina in care voi posta diferite articole. Imi cer scuze fata de rider&dicanio pentru "disparitia" neasteptata.

Voi reveni in forta cat de repede voi putea.

 

Altele :

- Ultimele banuri date pe zm&pgl&gg le voi posta in weekendul acesta.

- Daca ma vedeti pe facebook/forum des asta e pentru ca sunt la scoala/la baie/mananc si etc. In nici un caz pentru ca m-am plictisit de cs sau altele .

- Planurile pe care le-am planuit cu serverul nou au radacini .

- Nu voi da pro/contra la toate cererile pentru ca nu il pot analiza indeajuns pe acel jucator respectiv.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bine sefule , rezolva-ti problemele :)

Iti vor ramane toate gradele de pe forum/servere pe care le detii in acest moment dar fii antena ca in 30 de zile vreau sa iti vad carnetul de note =))

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×