Jump to content

Welcome back

This is a new trip

Sign in to follow this  
Dragos

Reactivare Cont

Recommended Posts

Salut am jucat din aprilie pana in august pe zm am avut nicknameul dragos lv 18 si cand am intrat aseara aveam doar creditele ramase(931) si lv 1,nu am putut sa joc pentru ca am fost plecat inafara tarii,astept un raspuns din parte unui owner,as dori sa imi fie dat lv inapoi!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ar trebui sa se faca un topic cu "Absente" pe tema asta ( parerea mea :) ). Insa puteai anunta( sunt sigur ca rezolvai ceva, e de treaba rider :) ) pentru ca regula asta este de luni de zile ( parerea mea din nou ).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu mai e de treaba rider pe teme de astea. 

Extras de aici : -> http://www.cstrike.net/conturi_expirate.html

Dragos	931	3 luna(i)

Ai avut 3 luni la dispozitie sa dai 1 join pe server , imi pare rau dar nu pot creea un precedent in inapoierea levelelor celor care nu au mai jucat la noi si nu au anuntat . Daca vrei iti pot inregistra numele inapoi dar mai mult de atat nu pot face . Am tinut conturi si 8 luni de zile fara sa le stergem dar de acum nu se mai poate , imi pare rau pentru `problemele` pe care ti le-ai creat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nici nu am stiut ca exista aceasta regula tocmai de aceea nu am intrat,totusi ar trebuie sa fie sterse conturi care nu intra 6 luni/1 an nu conturi care nu intra 1 luna,macar daca era serveru de zm plin toata ziua mai ziceam,dar nici asa nu e,ar trebui sa faci o exceptie, nu am pierdut cont cu lv 5 6 7 care il pot face in 1 2 sapt,am pierdut cont cu lv 18 ,si ca sa fac contu lv 18 am donat si pentru vip,i,avand in vedere ca nu ai avut reclamatii in care am injurat etc ar trebui sa faci o exceptie(zic si eu) doar nu vine in fiecare zi un player de lv 18 care isi vrea contu inapoi, si eu unu nu mai intrasem doarece am fost plecat din tara,am lucrat,nu am fost la distractie. Salut...

 

Fa un topic la care sa voteze lumea cum ai facut si la uscatu care a luat de cateva sute de ori bani,care injura tot serverul si eu care nu am luat ban odata,sa vezi ce parere au persoanele din comunitate despre mine,chiar daca nu ma cunosc asa mult !

Edited by Dragos

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

macar daca era serveru de zm plin toata ziua mai ziceam

 

Statutul serverului nu are legatura cu nivelul tau . Regulile sunt reguli si nu sunt exceptii . Ai zis o data ca mai intri daca serverul e in boost ... ei bine ... nu este in boost si va mai fi cand hotarasc eu sau dicanio. Trebuia sa anunti ca pleci/probleme cum a facut Ecce -> http://www.cstrike.net/forum/index.php?/topic/2948-o-luna-de-invoire-pentru/ . Suntem o comunitate nu maica teresa si nu a fost sters doar contul tau ci undeva la 300 conturi .Nu vii dupa 3 luni si ne explici ca iti vrei level , nu am sa iti dau 10000 credite pentru ca ar fi incorect fata de cei care joaca zilnic . Mai mult nu pot spune pentru ca are rost ... votul pe care il ceri nu isi are rostul pentru ca toti cei care vrei sa isi dea cu parerea renunta la berea pe care o pot bea cu prietenii sau poate la o partida de sex cu prietena(ul)  ca sa adune credite . Nu vei primi level pentru ca nu e corect fata de ei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

rider ce sa mai zic,tu o ti tot pe a ta,facand referire la uscatu care a injurat adminii/playeri, si i se reactiveaza contul si mie care am fost absent 3 luni nu mi-l activezi fara sa am vreo reclamatie ,ai precizat ca au fost sterse 300 ,da au fost sterse dar nu toate cu lv 18,si nu toti s-au intors in comunitate sa joace,sa nu mai zic ca alea 10.000 de credite le-am facut EU in alea 108 ore jucate nu este asa mult dar cred ca nimanui nu ii place sa i se fure ''munca'', NU am venit acum sa ma milogesc la tine sa primesc credite pe moka ci sa primesc creditele facute de mine inapoi !Nu multi de lv mare vor sa se intoarca in comunitate,si tu ii excluzi,totusi fa un poll sa vezi cati vor vrea si cati nu,cred ca toti vor sa mai castige un player activ de lv mare, Toate cele bune!

Share this post


Link to post
Share on other sites

El a primit unban , e o diferenta . Uscatu era mai activ ca multi din comunitate . El nu avea level sters ci doar nu avea dreptul sa intre pe server iar tu ai acest drept.Deja mai sunt vreo 2-3 pe server care isi cauta levelele .... a-ti plecat si a-ti pierdut la 30 de zile... daca mai vrei sa joci ... bine ... nu pot reda un level dupa 3 luni , imi pare rau.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imi pare rau nu maijoc daca este bataia asta de joc.cum am maizis nu am avut contact cu pc ul in astea 3 luni,si nici nu stiam ca exista regula cu contul sters dupa 1 luna,bafta cu comunitatea probabil voi reveni daca o sa fie sv mai plin,ce sa zic,sanatate.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×