Jump to content
eSportsBay

[Cerere Acces]

Recommended Posts

eSportsBay    38
  • 1. Nume: Filip
  • 2. Varsta: 23
  • 3. Primele 5 cifre din CNP: privat.
  • 4. Y! Messenger: [email protected]
  • 5. Experienta in moderare: 4 Ani.
  • 6. Cu ce poti ajuta, daca ve-i fi acceptat?: Moderarea Sectiunii Respective,si vreau sa ajut la cresterea si popularea Formului si a Serverului.
  • 7. Ce subforum doresti sa moderezi ?: doresc sa moderez in functie de cum imi dati,in functie ca credeti daca sunt capabil de aceea sectiune.

Share this post


Link to post
Share on other sites
LUCI4N    96

Hmmm... sa zicem PRO, din partea mea!

Ai 1 luna ca vechime, peste 50 de posturi..asta conteaza!

 

Mai mult ca sigur te vei ocupa de categoria Resurse, este cam in pargina!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Aim.dll    84

Pro și de la mine pentru eSportsBay! Sper să primești accesul , și să ajutăm cât mai mult această comunitate! Multa baftă.

Share this post


Link to post
Share on other sites
SpeCter    23

Pro si de la mine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu te cunosc, nu am interacționat cu tine, dar văd că ai sprijinul anumitor persoane care dau garanţi că te vei descurca cu noua funcție dacă o vei primi. Succes în obținerea ei!

Share this post


Link to post
Share on other sites
rider    1290

S-a ridicat de cateva ori problema dezvoltarii comunitatii si pe plan social prin crearea de continut unic, tutoriale, stiri , etc dar am luat un mare fail pentru ca in acel moment nu exista nici un interes pentru asta din partea comunitatii. Din acest motiv, nu cred ca se poate pune problema sa moderezi o sectiune anume, cel putin nu in acest moment pentru simplul fapt ca nu exista o activitate pe toate categoriile care sa justifice prezenta unui moderator dedicat acelei categorii. Daca ar fi sa te pun moderator pe Resurse asa cum a sugerat Lucian ar insemna sa imi bat joc de tine pentru ca acolo nu se intampla niciodata nimic.

Ca si urmare a blabla-ului meu de mai sus te voi accepta ca moderator pe tot continutul forumului ( citeste http://www.cstrike.net/forum/index.php/topic/4046-atributiile-gradelor-in-comunitate/ ) . In momentul in care va fi necesara prezenta unui moderator pe o categorie anume, vom discuta din nou si vom repartiza numarul necesar de moderatori pe acea categorie.

:acceptat:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×