Jump to content

Welcome back

This is a new trip

Sign in to follow this  
HaHa

Am Primit Ban Pe Nedrept.

Recommended Posts

Nick: HaHa

Motiv: Am tot ce e posibil ca cod.

Admin: Smekerasu

Ip: 79.115.173.199

Data si ora: 5.2.2014 , in jurul orei 11:30

Dovada : Il rog pe admin Smekerasu sa prezinte toate demourile pe care le sustine ca le are in legatura cu conditia mea de codat fara drept de apel.

Edited by HaHa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vezi ca ai un model de respectat, daca nu respecti acel model s'ar putea sa iti dau tc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dovezi: http://www.filedropper.com/haha2 

  http://www.filedropper.com/haha31 

  http://www.filedropper.com/haha32

  http://www.filedropper.com/haha33

  http://www.filedropper.com/haha7

  http://www.filedropper.com/haha2_1

  http://www.filedropper.com/haha6

  http://www.filedropper.com/haha

 

Nu ai luat ban degeaba, ai primit pe merit, uitate la demo, şi trage şi tu o concluzie, chiar eu te-am prins când trăgeai tinta spre dreaptă şi se ducea bulet stânga şi culmea, piept şi head.

Edited by FilmeHDRO

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Smekerasu

HaHa ai primit cred ca suficiente dovezi eu am o problema si nu am putut sa le pun  lam rugat pe Cutittaru sa ma ajute ,nu sunt singuru admin care a observat doar ca eu am luat ''haturile an mana''.  Daca va uitati atent va dati seama de multe. Cum poate sari asa cum trage cu arma aia an halu ala ( ma refer la ce a zis FilmeHDRO) mai sus Ami spune ca joaca la sunt si noi jucam tot cu sunet dar este imposibil sati dai seama unde este fiecare zm fara sal vada... Ce sa mai zic uitativa la demo si dativa cu parerea Va Multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voi numiti alea demo`uri ? Din ce a-ti postat aici am inteles doar ca nu stiti sa faceti demo.

Daca nu mai aveti alte demo`uri , postati aici sa ii dau unban pentru ca din ce e postat acolo singurul lucru care da de inteles ca are wall/aim e chatul adminilor.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Smekerasu

Astea sunt si eu numi schimb parerea an legatura cu el are silent aim sau ce o avea are ceva... nu am nimik cu el personal dar numi plac oamenii care fura.. deci numi schimb parerea si dc este cineva sa greseasca eu sunt singurul filmehdro dor ma ajutat sa postez alea ca numi merge mie..  Joc CS de cand sa inventat am vazut multe dracii... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut.

M-am uitat la toate demourile postate mai sus si vreau sa va zic ca nu se vede nimic.

Pt toti care zic ca am ai explic acuma eu joc cu ultima-ta 4 si ii ciurui cu arma cu care ati vazuto.. aceasta arma nare putere sai impinga pe zm asa ca e usor sa dai hed de la 3 m. Am ani de experienta pe cs .. am jucat clasic unde am invatat cum sa ma misc si sa anticipez.. am jucat dr unde am invatat cum sa sar..si sa ma misc..

 NU vreau sa pierd acest cont,pt ca stiu sa joc .

Va multumesc pentru intelegere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

parerea mea e ca are wall,in demo 4 pe asiatic cand sare din turn trage cu arma in punctul unde era zm la subsol, apoi intra ii ingheata si da he de foc, se vede clar ca vrea sa traga si amana in ultimul moment apoi vezi imediat cum da cu spatele si ii pica zm de sus, iese de acolo se duce in apa unde are unu laser ala il blocheaza nu il lasa, spre iesire se uita din apa exact unde era un zm la suprafata in cladirea aia apoi cand iese isi intoarce iar privirea la zm ala, pe urma intra la subsol pune un laser prea jos, vrea sa il scoata insa amana iar, si vezi ca apare zombie.

haha eu am peste 10 ani de cs din care vreo 4 clasic 2 jumate deathrun si 3 si ceva de zm dar asta nu iti da abilitatea de a anticipa cand apare zm,doar deathrun te ajuta la saritul laserelor...eu nu zic ca ai aim doar un recoil modificat.

 

bafta.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×