Jump to content

Welcome back

This is a new trip

Sign in to follow this  
CoCo

Retragere

Recommended Posts

Salut Comunitate!!!
 
Fara nici un regret vreau sa imi anunt retragerea dupa 1 an si ceva de activitate din motive personale.A fost o perioada frumoasa din viata mea "virtuala" daca o pot numi asa :)) dar am ajuns la concluzia ca e mai bine sa rup orice legatura cu comunitatea.Sunt mandru sa spun ca am fost cel mai vechi player/admin de pe zm si ca nu regret nici un minut pierdut pe server.Am invatat foarte multe despre adminatul in zm/mc in perioada asta si nu regret ca m am apucat de respectiv cstrike-ul  de azi.Tot respectul pentru ownerii care tin comunitatea in picioare si le urez lor dar si voua playerilor/adminilor impliniri pe toate planurile.
 
 
BAFTA ALL!
Edited by CoCo
  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pacat ca pierderea adminului pe minecraft (din motive personale bineinteles) te-a facut sa renunti si la cel de pe zm si automat sa ne saluti . Sper sa gasesti o comunitate care sa iti placa . Ti-au fost scoase adminele si parola de pe nume . Nu mai tinem numele celor care nu mai intra pe serverele noastre inregistrate .

Edit ;

Am inteles ca unii sunt nemultumiti si acum serverul de mc este de *cacat*

poftim log sa vedeti ca nu a-ti luato degeaba si tu si sneer/beby/ilovefetele

SneeR issued server command: /tell CoCo dami niste mere fermecate sai rupCoCo issued server command: /invsee SneeRCoCo issued server command: /tell SneeR ti am pus mar de aur scoate sabia si #####e iCoCo issued server command: /tell SneeR iati ma iteme si omoara iCoCo issued server command: /tell SneeR #####eiCONSOLE issued server command: /ban sneerSneeR lost connection: §4Banned: §rThe Ban Hammer has spoken!

Daca asta inseamna la voi populare server va urez success in a gasi o comunitate care sa va accepte.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×