Jump to content

Welcome back

This is a new trip

Sign in to follow this  
NwlwN

Cerere Admin

Recommended Posts

Nick: NwlwN

Ip: 5.14.164.188

Varsta: 17 ani

Level pe server (minim 9): 5

Ai citit regulamentul? Nu

De ce vrei gradul cerut? Consider că am abilităţi de a ţine un server sub control de aşa-zişii playeri care nu respectă regulamentul. Am mai fost admin pe server, deci cred că am suficiente cunoştinţe despre server (atât istoricul său, cât şi playerii de pe acesta). Chiar dacă am decis să joc pe acest server la jumătatea primăverii lui 2013 (mai exact, aprilie 2013) cu un început timid, am ajuns să cunosc serverul destul de bine. Chiar dacă timpul nu prea mi-a permis o lungă activitate pe server, am deschis vara aceasta, în cazul în care îmi acceptaţi cererea, să aloc mai mult timp pentru moderarea acestui server. Îmi place ca un server de Counter-Strike să fie curat, fără codaţi, fără înjurături... Asta am găsit pe acest server. Însă, mai sunt unii oameni, playeri, care perturbă această ''linişte''. Sunt destui admini, moderatori etc. experimentaţi pe server, dar niciodată nu există un anumit număr de admini care să ţină sub conducere un server întreg la un anumit interval de timp. Am renunţat ca admin deoarece timpul pe care îl aveam la dispoziţie nu îmi era suficient atât pentru viaţa reală cât şi pentru moderarea serverului. Vara aceasta am mai mult timp la dispoziţie. Chiar dacă nu îndeplinesc cerinţa cu levelul minim pe server, nu cred că este un lucru care m-ar putea împiedica de a fi admin. Mulţumesc pentru atenţie şi sper să fiu reacceptat.

 

P.S.: Ştiu să vorbesc şi în limba engleză, germană la un nivel mediu pentru playerii străini.

 

EDIT pentru -TheChosenOne- : 1) Odată ce mi-am luat angajamentul ca admin voi încerca să aloc timp suficient de mult pentru server. Am renunţat la admin nu numai din cauza şcolii, ci şi din cauza problemelor din RL.

3) Cum am zis, nu cred că afectează cu nimic levelul cu ceea ce are de făcut un admin (Se presupune că ai nevoie minim de level 9 pentru o oarecare experienţă de joc, dar eu joc pe acest server de 1 an şi am destulă experienţă).

Edited by NwlwN

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) ai zis ca n-ai mai avut timp (presupun ca din cauza scolii) si ca vara asta vei sta on mai mult, eu te intreb, cand incepe scoala iar vei fi inactiv, nu? (P.S ala, si eu dau cambridgeul-ul pe 28 iunie :D)

2) asa-zisii playeri "perturbatori" sfarsesc mereu cu gag/ban, indiferent daca suntem 8 sau 2 admini pe sv

3) CoNtRa de la mine pana faci lvl 9 (a trecut faza cu rr si regulamentul e clar)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Contra ,desi ai citit regulamentu nu ai level cerut + ca trebuie sa luam in calcul trecutul cu nabadai pe care l-ai avut .

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Smekerasu

# Contra si de la mine ( Level mic + mistourile care le faci pe servar de proasta calitate... )

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest kornuletz

Ambitioneaza-te si te asteptam cu o noua cerere dupa ce vei indeplini criteriile cerute !

contra`

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×